A mosást lágyított, homokszűrőn átszivattyúzott vízzel végzem, különösen ügyelve a környezetvédelemre, valamint a mosás minőségére.

Felni tisztítással kezdődik a mosási folyamat, ezt a folyamatot egy felületaktív tisztítószer tömény lúgos oldatával végzem.

Az aktív habos előkészítést egy olyan anyaggal végzhem ami fényezésen semmilyen károsodást nem okoz, valamint biológiailag lebomló, mérgező anyagoktól mentes tisztítószer.

+36 30 670 8226

Kérjen időpontot telefonon vagy foglaljon most azonnal ONLINE! 

ÁRKI telep Győr, Vízmű utca 2.

Az aktív hab által leoldott szennyeződést magas nyomású vízzel lemosom. Ezzel a felületet előkészítettem a gépi mosásra, melyet ipari kamera rögzít. Mivel a kocsin már nagyobb szennyeződések nem találhatóak, ezért a gépi mosás alatt a fényezést nem karcolhatja a por.

A következő fázisban habosított polietilén (Vileda) csíkos gépi mosással varázsoljuk a járművet makulátlanul tisztává. A technológiának köszönhetően a gép karcolásmentesen hajtja végre a feladatot. Banán illatú Karcher RM812 aktív habos mosással újból előkészítésre kerül a tisztítandó felület, majd a mosás végeztével Karcher RM821 magas fényű vízlepergető viaszt alkalmaz. Ez a viasz semleges Ph értékkel rendelkezik, foltmentesen szárad és erős hosszan tartó vízlepergető réteget képez.

A fényezés már csillogó, szárítás után szarvasbőrrel cseppmentesre törlöm, majd utolsó mozzanatként az ajtókat nyitott állapotukban körbetörölöm. A teljes munkafolyamat körülbelül 15-17 perc.

+36 30 670 8226

Kérjen időpontot telefonon vagy foglaljon most azonnal ONLINE! 

ÁRKI telep Győr, Vízmű utca 2.